logo 3
Biró Timea
Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt

Rendelési idő:

Csütörtök: 15-19 óra között

Tanácsadási díja:

13.000 Ft. (egyes esetekben kedvezmény lehetséges)

Biró Timea vagyok pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Öt éve foglalkozom gyerekekkel, serdülőkkel és a szüleikkel. Főképp pedagógiai szakszolgálatban dolgoztam, ahol szakértői bizottsági feladatokat láttam el, valamint egyéni esetvezetés mellett kiscsoportos foglalkozásokat tartottunk kollégáimmal közösen.

A csoportos foglalkozások során a szorongásoldás, készségfejlesztés volt a fókuszban, a nagycsoportosok esetében az iskolára való felkészülés elősegítése.

Az egyéni esetvezetés során magatartás- és viselkedésproblémákkal, érzelemszabályozási nehézséggel, szorongással, szeparációs nehézséggel, önértékelési problémával, beilleszkedési nehézséggel fordultak hozzám a szülők.

A gyerekekkel történő közös munka során művészet- (bábok, gyurma, vízfesték stb.), illetve irodalomterápiás (mese, mondóka) eszközökkel dolgozom, hiszen a játék mentén tudják igazán megmutatni, hogy kik is ők valójában, mert a játékban bárkik lehetünk, de legfőkképp szabadok.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a gyermekek legyenek a fókuszban, az ők kognitív, érzelmi fejlődését segítsem a szülőkkel közösen, emiatt törekszem arra is, hogy hogyha a szülők nehézségekbe ütköznek, kérdéseik vannak segítsem őket.

„A család formálja legjobban a gyereket. Ha egy család jó állapotban van, akkor ellensúlyként tud megjelenni a környezeti hatásokkal szemben.” Vekerdy Tamás
Pszichológusi munkámat szupervizió mellett végzem.

Milyen korosztállyal dolgozol?

Főképp óvodásokkal, kisiskolásokkal és kamaszokkal dolgozom, de várom szeretettel a szülőket is, ha bármiben elakadást tapasztalnának.

 

Kinek miben segíthetek?

Óvodás és kisiskolás korú gyermekek:

Végzettségeim: