logo 3
Bálint Piroska
Pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus

Rendelési idő:
Hétfő, péntek: délelőtt
Kedd, szerda, csütörtök: délután
Egyeztetés szerint

Telefon: 0620 435 5233

Konzultációs díj:
15.000 Ft

Hiszek a fejlődésben. Hiszek abban, hogy pszichés-érzelmi téren sokkal többre vagyunk képesek mi, emberek, mint amennyit feltételezünk magunkról, vagy amennyit mások feltételeznek rólunk.

A munkám során pszichológiai tanácsadás keretein belül fontosnak tartom az önismeret elmélyítését, az érzelmi intelligencia fejlesztését, valamint megtanítani a szorongás,- és stresszkezelésre különféle módszereket, technikákat. 

Szexuálpszichológusként fontosnak tartom a szexuális életet érintő problémák, nehézségek, elakadások megoldása, csökkentése mellett az edukációt, a fontos, megbízható információk átadását (is).

Az egyik kedvenc idézetem ezzel kapcsolatban: „Ha az edukációt/oktatást drágának vagy fölöslegesnek találják, próbálkozzanak a tudatlansággal.” (ismeretlen szerző)

Kifejezetten szívügyem a szexuális intelligencia fejlesztése, amelyhez használok egy erre – amerikai kutató szakemberek által – kifejlesztett tesztet/kérdőívet, és melynek segítségével igen sok szexualitással kapcsolatos problémára, tévképzetre, információhiányra lehet fényt deríteni. Mindezek pedig nagyban hozzájárulnak ezzel kapcsolatos zavarok, gátlások, problémák kiküszöböléséhez, felszámolásához. Vezetek egyéni és csoportos foglalkozásokat is ebben a témában, részletesebben a honlapomon lehet tájékozódni.

 

Kinek miben segíthetek?

Pszichológiai tanácsadás

Szexuálpszichológiai tanácsadás:

Végzettségeim: