logo 3
Dr. Barci Erzsébet
Pszichológus, képzésben lévő családterapeuta

Rendelési idő:

Kedd: 18-20 óra
Szerda: 16-20 óra
Szombat: 09-14 óra

Tanácsadási díja:

50 perc/13.000 Ft

Barci Erzsébetnek hívnak, pszichológus és képzésben lévő családterapeuta vagyok. Diplomámat a Debreceni Egyetem interkulturális és interperszonális kapcsolatok szakirányán szereztem.

A pszichológusi hivatás gyakorlásával célom, hogy minden kliensem megtalálja lelki egyensúlyát és így a lehető legteljesebb életet tudja élni. Munkám során gyakran Babits következő szavai vezérelnek:
„Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek.” (Babits Mihály: A második ének, részlet)

A család a társadalmi együttélés alapvető és meghatározó alkotóeleme. Minden családnak egyedi, csak rá jellemző működési mintázata van, amely szerkezetének, a résztvevők személyes jellemzőinek, valamint a tagok kölcsönhatásának köszönhető. Éppen ezért főként rendszerszemléletben dolgozom és azt vallom, hogy a családi rendszer minden alkotóeleme hat egymásra, melynek következtében az egyénben bekövetkező legkisebb változás is képes az egész család mindennapjait pozitívan befolyásolni.
Konzultációim során bizalmi légkör megteremtése a célom, amelyben klienseim biztonságban érezhetik magukat, és ahol – amennyiben szükséges, konfrontatív módon – felesleges időtöltés nélkül, a hatékonyság szem előtt tartásával gyógyulhatnak.

Milyen korosztállyal dolgozol?

16 éves kortól várom a hozzám fordulókat.

Kinek miben segíthetek?

Szeretettel várom azokat a serdülőket, fiatal és kevésbé fiatal felnőtteket, akik a következők valamelyikében szeretnének segítséget kérni:

Végzettségeim:

Mit mondanak Annáról?

„"
Név, x éves
foglalkozás
„”
Név, x éves
foglalkozás
„”
név, x éves
foglalkozás