logo 3
Tavaszi Alexa
Pszichológus

Rendelési idő: kedd-szerda-csütörtök 17:00-20:00 (előzetes egyeztetés alapján más időpontban is)

Konzultációs díj:
12.000 Ft

Pszichológus diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztetem klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Elméleti képzésem mellett gyakorlati tapasztalatra is szert tettem, aminek keretein belül sportolókkal foglalkozhattam, így bővítve sportpszichológiai tudásom gyakorlati eszközökkel is. 

Hiszek az empátia erejében, a konzultációk során igyekszem biztonságos légkört teremteni a kliensek számára, ahol átbeszélhetjük a kliens elakadásait, életvezetési nehézségeit, önismereti kérdéseit. Hiszek abban, hogy többre vagyunk képesek, mint amit elsőre magunkról gondolunk, így az ülések során igyekszem a klienseknek megtalálni saját belső erőforrásaikat, amivel könnyebben meg tudnak küzdeni a problémákkal és fejlődhetnek is általa. 

Az ülések során közösen tűzünk ki fejlődési célokat és együtt találjuk meg a személyes utat hozzá.

HR területen szerzett tapasztalatom által szívesen segítek a klienseknek a munkahellyel, karrierrel kapcsolatos elakadásokban.

Sportolói múltamból adódóan személyesen is megtapasztaltam a sikerélményt és a kudarcot, a csapat fontosságát és a motiváció szükségességét. Ezek megtapasztalása és a sport szeretete miatt döntöttem úgy, hogy sportolókkal is szeretnék együtt dolgozni, szakdolgozatomat is ilyen témában írtam. Hiszek abban, hogy a kiváló önismeret és a mentális jóllét elengedhetetlen a kiemelkedő teljesítmény eléréséhez.

Kinek miben segíthetek?

Fiatal felnőtteknek, felnőtteknek, valamint sportolóknak az alábbi témákban tudok segíteni:

Végzettségeim:

Milyen korosztállyal dolgozom?