logo 3
Magyar Nikoletta
Pszichológus, doktorandusz, képzésben lévő gyermekterapeuta

Rendelési idő:

Hétfő: 9-14 óra

Kedd: 9-14

Szerda: 9-14 óra

Csütörtök: 9-14 óra 

Péntek: 9-14 óra

Szombat: 8-14 óra

Előzetes egyeztetés alapján más időpontban és külön kérésre akár online is.

Tanácsadási díja:

50perc/15000 Ft.

Amikor a tervezett utunkon haladunk és a problémákra kihívásokként tekintünk, akkor kiegyensúlyozottan képesek vagyunk saját belső harmóniánkat megteremteni és erőt meríteni az út további részén minket érő kihívásokhoz. Előfordul azonban, hogy a túl nagy akadályok lemerítik készleteinket, esetleg elgondolkodtatnak minket arról, hogy a helyes úton járunk-e. Amikor megtorpanunk, jól jöhet egy szakértő útitárs, akit szívesen bevonnánk a lelkünk mélyében kavargó gondolatokba, érzésekbe, aki előtt könnyedén, ítélkezéstől nem tartva beszélhetünk aggodalmainkról, félelmeinkről, akit beavathatunk a vágyainkba, álmainkba., a vélt és valós elvárások, a mindennapi életünk kis és nagy kérdéseinek megválaszolása, és a tény, hogy éjjel-nappal szükség van ránk, lemerítik tartalékainkat.

Amikor gyermekeink jól veszik az eléjük kerülő akadályokat – legyen ez szoptatás, alvás, szobatisztaság, közösségbe kerülés, intézményváltás -, akkor szülőként mi magunk is kiegyensúlyozottak vagyunk, lelkünkben béke honol. Megtörténhet azonban, hogy a szülői lét apró, ám folytonos kihívásai, az olykor mardosó bizonytalanság, a vélt és valós elvárások, a mindennapi életünk kis és nagy kérdéseinek megválaszolása, és a tény, hogy éjjel-nappal szükség van ránk,
lemerítik tartalékjainkat.

Ezzel a belső munkával kezünkbe kapunk egy mankót, amely emlékeztet arra, hogy pontosan elég, ha ELÉG JÓ apa és anya vagyunk, és ha elhisszük, hogy minden nap lehetőségünk van változtatni, és olyan szülővé válni, akire a gyermekünknek szüksége van.

Milyen korosztállyal dolgozol?

 Minden korosztályban várom a hozzám fordulókat.

Kinek miben segíthetek?

Szeretettel várom a következő problémákkal:

Végzettségeim:

Mit mondanak Annáról?

„"
Név, x éves
foglalkozás
„”
Név, x éves
foglalkozás
„”
név, x éves
foglalkozás