logo 3
Orgoványi Flóra
Pszichológus, gyermek kognitív-viselkedésterápiás konzulens

Rendelési idő:

Kedd: 17:00-20:00

Péntek: 15:00-20:00 

(Továbbá előre egyeztetve más időpontban.)

Tanácsadási díja:

50perc/14000 Ft.

Orgoványi Flóra vagyok, okleveles egészségpszichológus és képzésben lévő CBT gyermek konzulens.

Pszichológusi diplomámat a Debreceni Egyetem egészségpszichológia szakirányán szereztem. Ezt követően a Kognitív és Sématerápiás Központ által indított Kognitív- és viselkedésterápia gyermek- és serdülőkorban módszerspecifikus képzést kezdtem el. Jelenleg egy kerületi Gyermekjóléti Központ gyermekpszichológusaként dolgozom, ahol tovább bővítem szakmai tapasztalataimat.

Az életünk során számos kihívással szembesülünk, melyekre igyekszünk megoldást találni. Olykor azonban előfordulhat az, hogy már nem tudunk tovább haladni a megszokott úton, mert ezek az akadályok és nehézségek túlmutatnak rajtunk. Ilyenkor segítségre van szükségünk.

Hiszem, hogy mindenkiben benne rejlik a változtatásra, fejlődésre való képesség. Munkám során törekszem arra, hogy a hozzám fordulókat nyugodt és biztonságos légkörben, elfogadással, támogatással segítsem a nehézségeik megértésében. Célom, hogy a mindennapi életben alkalmazható gyakorlatok, technikák elsajátításával és közös célok kitűzésével a kliensek képesek legyenek szembenézni és megküzdeni az előttük álló kihívásokkal.

Gyermekekkel és serdülőkkel szülők beleegyezését követően dolgozom, továbbá a gyermekek fogadását szülőkonzultáció előzi meg. Az alkalmak során korosztálytól függően játékos formába ágyazva, vagy beszélgetés formájában támogatom a gyermekeket, hogy képesek legyenek felfedezni és mozgósítani a bennük rejlő erőforrásokat, kifejezni érzéseiket és gondolataikat. Ezáltal harmonikusabb és boldogabb úton haladhatnak tovább a felnőtté válás útján.

Milyen korosztállyal dolgozol?

Iskoláskortól gyerekek, serdülők, fiatal felnőttek

Kinek miben segíthetek?

Gyermekeknek, serdülőknek és fiatal felnőtteknek az alábbiakban tudok segítségükre lenni:

Végzettségeim:

Mit mondanak Annáról?

„"
Név, x éves
foglalkozás
„”
Név, x éves
foglalkozás
„”
név, x éves
foglalkozás