logo 3
Surman - Braun Réka
Pszichológus, képzésben lévő komplex művészetterapeuta

Rendelési idő:

kedd: 900-12:00 (továbbá előre egyeztetve más időpontban)

Konzultációs díj:
14.000 Ft

 „A szabadságunk abban rejlik, hogy megtanuljuk magunkhoz ölelni azt, ami történt.”
(Edith Eger)

Surman-Braun Réka vagyok, okleveles pszichológus, képzésben lévő komplex művészetterapeuta. Pszichológusi munkám során meghatározó a rendszerszemlélet és a személyközpontú megközelítés. Fontosnak tartom, hogy az engem megkeresőkkel biztonságos, elfogadó közeget teremtve beszélhessük át a felmerülő nehézségeket. A konzultációk során törekszem az együtt gondolkodásra, klienseimet művészetterápiás eszközökkel, gyakorlatokkal segítem a megoldás felé.

A művészetterápiát várandósságom alatt kezdtem el tanulni. Azok a belső élmények, amikre korábban nem találtam szavakat, nonverbálisan kifejeződhettek az alkotásban, és a megéléseimmel, a csoporttársak visszajelzéseivel együtt eljuthattak a verbális szintre. 

A képzés nagyban hozzátett az önismeretem mélyítéséhez, és a perinatális pszichológia iránti érdeklődésemmel együtt egyre inkább világossá vált számomra, hogy szeretnék ezzel a módszerrel nőknek, várandósoknak, édesanyáknak segíteni, szeretném átadni másoknak is ezt az élményt.

Fontos számomra a szakmai és személyes fejlődés, a folyamatos tanulás és az önismeret mélyítése, hiszen szeretnék minél hatékonyabb támogatást nyújtani, munkámat ezért szupervízió mellett végzem. Online egyéni konzultáció és személyes találkozó keretein belül is szeretettel várom az engem megkeresőket!

Kinek miben segíthetek?

Fiatal felnőtteknek, felnőtteknek:

Végzettségeim:

Milyen korosztállyal dolgozom?