logo 3
Balázs Regina
Pszichológus, sportpszichológiai szakpszichológus, sématerápiás konzultáns jelölt

Rendelési idő:
hétfő 9:00-20:00

A foglalkozások díja:
14.000 Ft./50 perc

Üdvözöllek!

Csapatsportolóként sok mindent megtapasztaltam: győzelem, vereség, öröm (könnyek), sérülés, felépülés. Sokszor nem kell ahhoz sportolónak lennünk, hogy az említett helyzeteket átéljük. Ezeknek a feldolgozása és megélése nehéz munka, azonban mint szakember, kötelességemnek érzem embertársaim megsegítését. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő bizalom kialakítására és az elfogadásra. Az egyéni foglalkozások során tanácsadói és prevenciós tevékenységet, pszichológiai ismeretterjesztést nyújtok.

Szakmai háttér

Pszichológiai diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet-és Társadalomtudományi Karán, sportszakpszichológusi végzettségemet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem összefonódásában szereztem meg.

Hiszek a folyamatos fejlődésben, így mint szakember, keresem a lehetőségeket az élethosszig tartó tanulásra. Ennek következtében végeztem el az Neurolingvisztikus programozás (NLP) módszerét, tanultam meg a Sématerápiás alapokat, az Autogén Tréning módszertanát, valamint ismerkedtem meg a coaching folyamatával. Mindemellett fontosnak tartom nem csak a szakmai tudásom növelését, hanem az önismereti munkámra is nagy hangsúlyt fektetek, így vettem részt a VIKOTE 150 órás intenzív, séma fókuszú segítői önismereti csoportban, és veszek részt egyéni munkában is. Munkámat rendszeres szupervízió mellett végzem.

Várom szeretettel azokat a fiatal felnőtteket, felnőtteket, akik készen állnak elindulni a fejlődés útján. Továbbá várom azokat a sportolókat, akik pályafutásuk során a mentális megsegítés beépítésében gondolkoznak.

Kinek miben segíthetek?

Várom szeretettel azokat a fiatal felnőtteket, felnőtteket, akik készen állnak elindulni a fejlődés útján. Továbbá várom azokat a sportolókat, akik pályafutásuk során a mentális megsegítés beépítésében gondolkoznak. A következő problémákkal kapcsolatban várom megkeresésed: 

Módszereim: