logo 3
Lisincki Anna
Pszichológus, klinikai szakpszichológus, képzésben lévő sématerapeuta

Rendelési idő:
hétfő 16:30-20:00
csütörtök 16:30-20:00

Tanácsadási díja:
15.000 Ft

2017-ben végeztem pszichológia szakon a Szegedi Tudományegyetemen, ezt megelőzően már évekig dolgoztam pszichológiai kutatási területen, szociális kogníció és kognitív idegtudományok témában. A pszichológia szak elvégzése után klinikai szakpszichológusnak tanultam a Semmelweis Egyetemen, ezzel párhuzamosan pedig többféle területen vettem részt a páciensek pszichológiai ellátásában, osztályos körülmények között és ambuláns formában is. A széleskörű tapasztalatszerzés és a folyamatos önfejlesztés mindig is fontos volt számomra. Az elmúlt hat évben a rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem a pszichodiagnosztika, a szupportív betegvezetés, egyéni konzultáció, különböző pszichoterápiás módszerek (kognitív-, és viselkedésterápia, relaxációs technikák, stresszkezelési-, és érzelemszabályozási módszerek) vonatkozásában. Jelenleg sématerápiás képzést folytatok a Kognitív és Sématerápiás Egyesületnél, valamint a Magyar Individuálpszichológiai Egyesület módszerspecifikus képzésén veszek részt. Emellett továbbra is dolgozok kutatási projektekben, elsősorban a pszichés nehézségekkel élők életminőségének javítása, stigmatizáció hatásának vizsgálata, valamint neurokognitív folyamatok (pl. rugalmas gondolkodás, tervezés, memória) tanulmányozása területén.

Gyakorlati munkám során holisztikus és integratív elveket követek. Fontosnak tartom a bizonyítottan hatékony módszerek alkalmazását a kliens saját igényeinek megfelelően. Szeretném naprakész tudással támogatni a hozzám fordulókat nehézségeik megoldásában. Hiszem, hogy minden ember egyedi és mindenki saját problémájának legjobb ismerőse, a fejlődés lehetősége pedig mindannyiunk sajátja. Pszichológusként a meglévő erőforrások mozgósításának segítése a célom, valamint a személyiség kreatív, önálló képességének támogatása bátorító, elfogadó, kliens-centrikus légkörben. 

Milyen korosztállyal dolgozol?

18 éves kortól várom az érdeklődőket.

Kinek miben segíthetek?

Felnőtt kliensek az alábbi kérdésekben fordulhatnak hozzám:

Végzettségeim:

Mit mondanak Annáról?

„Anna egy nagyon felkészült nyugalmat árasztó terapeuta. Már az első alkalommal megtaláltuk a közös hangot. Bármilyen problémával fordultam hozzá mindig tudta, hogy mivel tud megnyugtatni. Segített a helyzeteket más nézőpontból is értelmezni."
Zita, 32 éves
Marketing Manager
„Nagyon kedves volt Anna, meghallgatta a problémáimat, figyelt és bármi kérésem volt azt komolyan vette. A beszélgetés jó hangulatú volt és közvetlen, amely során közelebb kerültem a megoldáshoz. Fogok még jönni hozzá.”
Dávid, 28 éves
informatikus
„A mindennapi stresszes kerékvágásból zökkentettek ki a konzultációs üléseink. Segített a megfelelő relaxációs módszert megtalálni, azóta sokkal könnyebben megbirkózok az elém gördülő nehézségekkel az élet minden területén. Köszönöm Anna!”
Márta, 45 éves
Könyvelő